26/9-09

Hej!

Har fixat och gjort om lite i bloggen, kommentera gärna om vad ni tycker och sånt! Själv blev jag faktist ganska nöjd, men tyck till ni också!  

YMalin

20/9-09

Hej bloggisar!

Jadu, vart ska man börja. Vet knappt vad jag ska skriva, haha. Men jag har übertråkigt här vid datorn så jag tänkte att ett blogginlägg skulle ju som vara bra. Känner att jag börjat bli lite dålig med bloggen menmen, snart så är jag igång igen. Det har varit så mycket med skolan så jag inte hinner också har ju cheeren börjat nu! På tal om cheeren så har jag faktist träning idag!
Tänkte fara till stallet innan träningen och se när mamma rider och sånt, men jag pallar inte för att jag måste hinna hem och duscha och äta och massa sånt innan träningen och jag har bara på mig 1 timme så jag hoppade över stallet idag.
Ska plugga lite fysik innan träningen också.

Igår så var man först i stallet och fotade lite och kollade när mamma red, sen så for man hem och åt och duscha. Sen efter det så åkte jag och mamma in på stan. (Joel och pappa var också på stan men de var på typ hemmakväll eller nå) Skulle kolla efter en jacka, men hittade ingen bra. Men istället så blev det en skolväska och ett linne. Men det behövdes också! Mamma hittade sig faktist också ett linne och en tröja.

Nä, nu ska jag äta lunch och sen plugga lite fysik. Senare blir det träning!

Ha det bra!

YMalin

17/9-09

Hej!

Lite uppdatering vore ju som bra, hehe.

Är snart frisk, fortfarande täppt i näsan och sånt, lär väl ta ett bra tag tills det går bort. Har väl haft det i snart 2 veckor så jag börjar bli gansk less.

Aja, iallafall idag så var det skola, har gjort massa orkar inte skriva vad.
Har inte så mycket att skriva men jag tänkte uppdatera så ni vet att jag fortfarande lever och inte dött i svininfluensan, hehe.

Har precis varit "lilla julafton" hemma hära. Farfar har varit utomlands och köpt massa grejer. Jag fick en hoodie (billa bong), en t-shirt (JL), ett armband och godis! Allt blev bra och jag är nöjd. Jag vet att ni är riktigt intresserad av det hära, haha menmen.

Nä, nu ska jag göra nått, vet inte vad. 

YMalin




10/9-09

Hejhopp alla bloggläsare!

Idag är jag tyvärr också sjuk, har åkt på en riktigt jobbig förkylning som inte riktigt vill gå över.
Aja, imorgon är det fredag och det innebär att det är ridning på kvällen, och för att få rida imorgon så blir det skola oavsett hur jag mår för att till stallet ska jag allt.
Förkylningen börjar iallafall gå över väldigt sakta men säkert, men bättre att den går över lite varje dag än att den blir sämre iallafall. Sen så har jag ju såklart smittat ner mamma så nu håller ju hon på att bli sjuk hon också. Sorry mamma, men livet är hårt ibland hehe.

Jag har precis försök fixa klocka på bloggen, men det går inge bra. Måste be nån kunnig hjälpa mig, haha. Jag är inte så teknisk när det gäller bloggar och internet typ.
Så klockan lär väl komma upp nån gång, men när de vet jag inte.
Ni lär väl märka det antar jag.

Nu tror jag att jag ska plugga lite matte så jag inte "halkar" efter så mycket.
SO:n ska jag också göra klart. De ämnen jag vet att jag är efter i är ju dårå NO ämnena och Tyska. För att Matten, So:n och bilden har jag här hemma och jobbar lite smått med.
Resten av ämnena är ganska chill åde.

Ååååååh! Ikväll är det överlevarna! Det är så bra alltså! Förlåt om jag typ är nördig och kollar på det men jag tycker om sådana "katastrof filmer".

Snart är det helg också!
Skönt, nog för att jag inte har varit på skolan på hela veckan menmen.
Mamma ska ju rida i helgen. Det är nybörjarkurs för vuxna typ och det blir ju spännande att se mamma rida.
Hehe, can't wait!
Även om jag typ ligger i svininfluensan i helgen så ska jag fan till stallet och se mamma rida, jag har aldrig sett henne på en häst så det lär ju bli ganska intressant.

Ingen bild idag, orkar inte stoppa in bilder varje dag, + att jag är inne på syrrans dator så jag har inte så många bilder på den här datorn heller.

Hade!

YMalin

9/9-09

Hejhopp!

Det blev lite många 9:or i rubriken, hehe.

Sjuk även idag. Är ganska less på att vara sjuk nu faktist. Hade ju planerat at jag skulle gå ut och typ gå runt kvarteret för att få lite luft efter några dagars instängdhet i huset, men icket. Det regnar ju idag, och vem har då lust att gå ut och bli blöt och kall = ännu mer förkyld. Nej tack.
Tycker faktist lite synd om mina käre klasskamrater och resten av skolan som ska springa 5.4 på ormberget idag. Jag lider med er, haha. De är ute och springer i regnet medan jag sitter här och latar mig vid datorn. Känn er avundsjuka, haha.

Nä, har suttit ett ganska bra tag vid datorn,
eller jag har pluggat SO samtidigt som jag suttit vid datorn och snackat med andra folk på msn som också är sjuka osv. Har kollat massa bloggar/ bdb/pixbox.
2 flugor i en smäll brukar man väl kalla det?
Nog för att datorn inte är så viktig, menmen. Pallar inte att sitta hemma hela dagarna och plugga. Min hjärna är inte helt igång när jag är sjuk, + att jag inte har varit ute på snart 3 dagar också. Jag börjar känna mig ganska instängd hära.
Men imorgon så blir det ganska säkert skola som det ser ut än så länge, eller ja.
Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna gå imorgon, missar så himla mycket viktigt på lektionerna. Okej, nu lät jag som en som gillar att gå på lektionern, men så är det inte. Jag tänker mer på betygen liksom.

Snart kommer mamma hem och då ska vi väl äta lunch och sen så vet jag inte vad som händer.
Jag ska ju då inte sätta mig vid datorn har jag bestämmt, men vi får väl se hur länge det håller.
När jag blir sjuk så finns det inte nå att göra, det enda som finns är att sitta vid datorn typ, inge bra på tv:n, orkar inte börja kolla på film, för att jag somnar bara då, haha.

Nä, nu ska jag inte skriva så mycket mer, kanske kommer en bild nu i slutet idag också får se om jag hittar nån här på datorn.

Blev inte så långt inlägg, men jag har ju redan skrivit 2 långa efter varandra så jag har inte så mycket mer att tråka ut er med.

hade!

YMalin


Jag, tog den idag, hade lite att göra, har gjort om den en aning också!
(klicka på bilden för att få dn större)


8/9-09

Hej!

Just nu så känns det ganska konstigt, för att jag är ju som fortfarande sjuk idag.
Eller det är inte det som känns konstigt, det konstiga är att mamma,pappa och Joel är i stallet just nu men jag kan ju inte följa med för att jag är sjuk. Känns som bara så fel när det egentligen är jag som brukar vara i stallet, men nu är det mamma,pappa och Joel istället.
Aja, ni fattade säkert ändå inget.
Menmen, på fredag ska ju jag dit för att jag måste vara frisk då!

Nog snackat om stallet.

Som ni kanske har märkt så brukar jag inte lägga in bilder här så ofta, eller inte nån än så länge, kanske lägger in en idag vi får se.
Men ni kan också kolla på bilder på min pixbox --> www.MalinLundinn.pixbox.se 

Sen så bloggar jag ju inte varje dag heller (förutom när jag är sjuk typ) så då kan ni kolla in min bdb --> www.MalinLundinn.bilddagboken.se
(dock måste ni vara vänn eller liknande med mig för att jag har gästlösenord)

Juste!
Har ju gjort en ny header också igår!
Har väldigt tråkigt nu när jag är sjuk så det fick bli en ny. Vad tycks? Fin/ful? Säg vad du tycker! Själv blev jag faktist ganska nöjd! 

Nu får ni faktist börja kommentera här också! Börjar ju tro att absolut ingen läser min blogg.

Aja, nu funderar jag på att koka mig en kopp thé och plugga matte som måste göras, även SO som jag fortfarande inte har haft ork att börja göra. Menmen, skolan är ju viktig så det är väl bara att börja jobba typ nu då så att man kommer ikapp de andra!

BTW! Är det nån som ser "Överlevarna" som går just nu på tv? Själv ser jag den och tycker att den är jättebra och spännande. Dock så har de fått mycket kritik för att den visas nu, för att filmen går ju ut på att det är ett virus som dödar folket också går ju svininfluensan här just nu och det gör folk tokig för att de tror att det kommer bli så av svininfluensan.
Aja, den går iallafall idag på 4:an om jag inte minns fel kl 21.00 till ca 10 tror jag.

Nä nu ska jag verkligen inte skriva mer, matten och so:n osv väntar!

Hade!

YMalin


Bilden bjuder jag på!
(Klicka på bilden för att få den större)

7/9-09

Hej!

Ingen skola för mig idag.
Är som sagt väldigt förkyld, dom som har läst min bdb vet ju redan att jag sa igår att jag inte mådde bra och skulle dö i svininfluensan inatt, men icket. Jag sitter ju här och skriver så jag överleved natten! Grattis till mig, hehu. Aja, jag har iallafall svinit ont i halsen och kan typ inte äta för tillfället, utan jag typ drogar nå halstabletter och nå cola pastiller som är mycket goda. Jag kan liksom knappt dricka thé! Det är inte kul att ha såhär ont i halsen, men det är inte konstigt för att det var väldigt och då menar jag också väldigt länge sedan jag var riktigt sjuk, så ja.
Men jag har också ångest för att jag missade bilden idag! Har 1 gång kvar på mitt självporträtt och jag har typ bara börjat. Damp, kommer typ att få serriöst IG i bilden iår! Duktigt Malin.

Aja, nu ska jag inte tråka ut er med mina dåliga grejer idag, utan en positiv grej är att mamma äntligen köpt nya mjukisar till mig! Har tänkt köpa mig det ett ganska bra tag, men det har inte blivit av, men nu har mamma köpt ett par till mig, så tack mamma!
Sen så måste jag även köpa mig en ny jacka, typ en höst/vår jacka. Men jag hoppas verkligen att jag fortfarande kan ha min vinterjacka för att jag har inte råd att köpa 2 jackor, så håll tummarna för min när jag väl vågar prova min vinterjacka!
Har inte lust att bli helt pank nu innan alla fyller år (mamma,jennifer,pappa osv) måste ju ha nå pengar till deras födelsedagspresenter också! Inte nog med det så är det faktist inte så värst länge kvar till julen heller, och min födelsedag! (2 nov)

Alltså just nu så känner jag på mig att det hära inlägget kommer att bli det längsta hittills, woho!

Håller på att se filmen "flyga drake", har inte sett hela än, men den verkar vara en bra film, är det nån annan som också sett filmen? Isåfall vad tyckte ni?

Eh ja, som ni kanske har märkt så har jag ganska tråkigt när jag är sjuk och ensam hemma så det blir ett rätt så långt inlägg idag!

Btw, vill fortfarande ha en klocka på bloggen, nån som vill hjälpa mig?  

Nä, nu funderar jag på att kolla pixbox och bdb, och sen så återgår man väl till filmen igen, men innan det så ska ni få se ett jättegulligt videoinlägg!

http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU&feature=related 

Så söt alltså!

Ha det bra!

YMalin


6/9-09

Helu!

He-he, det var väl ca en vecka sedan man skrev här? Inte bra, ska bättra mig, jag lovar!

Idag är det söndag, har inte hänt mycket.
Följde med mamma till storheden, bror skulle och åka på coop arena, och jag måste ju bara säga en sak alltså. Inne i liksom coop b-hallen typ (?) så är det svinkallt,
minusgrader skulle jag tro, också skulle vi se när bror skulle åka skridskor då, sen efter en stund så var jag typ en istapp och då när vi gick ut (ca 13 grader idag)
så kändes det som om att vi var utomlands!
Okej, typ ingen fattar vad jag skrivit nu, men jag orkar inte sudda, haha.

Aja, sen efter ishallen så handlade vi lite osv.

Snart ät det mat som är efterlängtad. Är väldigt hungrig just nu.

Ikväll så blir det antingen att skriva klart so:n, eller så ser man väl på tv eller nå, ni kan ju gissa vad det lutar på att jag gör, är grymt trött ikväll så ja, det blir nog inte  så svårt att lista ut!

YMalin



RSS 2.0