28 februari 2010

Hejru!

Idag har jag varit och sett på cheer dm. Grymt kul det var att kolla på alla lag och bra jobbat allihopa! Har flummat med Fanny också, och Ally. Aja, fina tjejer det dära, haha. [:

De närmaste dagarna kommer spenderas i stallet och i min underbart mjuka säng. Yes. På fredag/lördag/söndag blir det kanske att fara och träffa araberna (hästar för er som inte fattar), ohja. Gud så kul det ska bli och hoppas att jag kanske kan börja hjälpa till lite också! Hmm, juste. Jag ska hinna fara och träffa Juggen också. En nordis på 25, mammas kompis (?) häst. Jättefeint.  Nä, nu blev det kanske lite väl mycket snack om hästar, men har inget annat att snacka om nu.

Skriver väl imorgon. :)

Bai !

27 Februari 2010

Hej!

Har varit i stallet idag, körde Henning. Det gick superbra och riktigt härligt väder att vara ute i, men det gick iallafall jättebra och han skötte sig hela tiden ! Usch så bra det känns då hästen bara går framåt och inte oroar sig för så himla mycket. Jaja, sen efter det så gick jag och myste med titten i 45 minuter (a) han var så mysig och ville inte alls att jag skulle gå, jag älskar killen. :')

Just nu sitter jag bara här och bloggar till mycket bra musik, men ska snart gå och se på tv och äta ben&Jerry! Ohja, min drog. Synd bara att det ska vara så himla dyrt! :( Usch.

Aja, nu ska jag inte skriva nå mer.

Ha en bra kväll! ^.^


26 ferbruari 2010

Hejdu!

Woupsi, hade visst lite tråkigt, så gjorde en ny header. (a) Haha. Aja, vad tycker ni?

Juste! Är det bara jag som tycker det är skönt med lov? (:

Orkar inte skriva nå mer.

Heidå !

25 Februari 2010

Helu helå. ^.^

Heh, är med Malin aka www.maliinttherese.blogg.se och just nu sitter hon och muttrar över att jag ska börja blogga, så slänger in lite snabba bilder istället! :p

Okej, nu var det såhära att jag var tvungen att vänta på Malin i typ 1 timme efter skolan och jag fick übertråkigt. Satt och snackade med jocke åså blev det lite bilder. Jaouw. Såååå inte klaga på att detta inlägg blir übertråk! Mwehehe.


Min skola är fein.





Snacka om trååk? :o


felåååt.



En serriös bild blev det iallafall! höhö.

Många ego, kommentera inte ens de. Nu ska jag vara social me Maaaaaaaaalin.

Pöss!

24 Februari 2010

Helu.

Hinner inte skriva något idag, kom hem från stallet för ett tag sen och nu måste jag verkligen plugga!

Puss.

23 Februari 2010

Hellouw.

Nu ska jag plugga kemi, jättekul. Eller ja, vi säger så. :p

Vad gör ni då?:)

Haré!

22 Februari 2010

Helå!

Bloggen har ju som börjat komma igång igen! (y)

Skolan var väl chill, hade inte sista lektionen som var engelska (?) så slutade direkt efter gympan vid typ 13.45 ! Asnice. När jag kom hem från skolan med den übertunga skridskoväskan så var mormor och morfar hära, länge sen man träffade dem så det var kul! Åt nybakta vaniljbullar och drack saft. Yummi! Sen så har jag bara pluggat lite kemi och busat med bror. Nu nördar jag här, icket bra, menmen. Ska snart gå och plugga lite till och sen så ska jag duscha och göra något. :)

Kollar på lite kläder jag vill ha (a)












Lite av det jag vill ha, någon som vill skänka lite pengar? (a)





21 Februari 2010

Hellö!

Har pluggat matte och städat rummet för en stund sen, nu väntar bara kemin på mig, bläouw. Har prov på torsdag och har jag börjat? Nä. Nog för att jag kan plugga måndag, tisdag och lite på onsdagen. Hmm. Nä, lika bra att börja i tid, typ.
Just nu så luktar det jättegott hära, mamma bakar vaniljbullar. Mums! (: Nu har jag inge mer att skriva kanske lägger in en bild.

Jag >.<
Jag vill ha sommar!


Jag <3 Jackan, åhh vill verkligen ha den.


Haha det blev så kallt att det imma på fönstret.

Äh, nog för mig!


20 Februari 2010

Hey!

har ändrat headern igen. Jo, den blev för rörig, typ. Såååå, vad tycks om denna då? Kommentera snälla. Har beslutsångest om vilken header jag ska ha! :o



vs


19 Februari 2010

Helö!

Har ändrat headern, men jag vet inte. Blev den för "rörig" eller ska jag ha kvar den gamla? *Hmm*



Gamla

vs

Nya




Vilken tycker du? (:

17 Februari 2010

Halvdag på skolan, nu drar jag till stallet! (y)



Bara för att jag saknar min bäbis nått så grymt mycket. <3


14 Februari 2010

Hallojj!

Glad alla <3 - dag !

Denna dag är väl typ till för att bara ta det lungt, käka massa gelehjärtan och ja helt enkelt chilla. Men för mig blir det plugg, städning och träning! Men det blir säkert också bra, har två prov och en inlämning nästa vecka, och har jag börjat? Nej. Så mycket plugg idag ska det bli. Vad händer för er då kära små läsare?

Funderar på att göra en ny header, har blivit less på den jag har nu. Om jag hinner kanske det kommer upp en ny idag, men vi får väl se. Om det nu gör det så får ni kommentera vad ni tyckte om den!

Somsagt så ska jag plugga nu, eller städa. Hm, får se.

Ciaoo!


13 Februari 2010

Tjaahoo.

Dags för ett nytt inlägg kanske, måste, hm. Jo måste. Men orkar. Inte. Nu. Kanske, senare, kanske. Men bara kanske.


6 Februari 2010

Hej!

Har inte haft varken tid eller lust att blogga de senaste dagarna, faktist. Men nu kände jag att det var dags att jag uppdatera så ni inte tror att jag har dött i all snö här uppe i norrbotten? Haha.
ärligt talat så jag har inte lust att skriva, så slänger in lite bilder istället!

Bad hair day mössa, ohja

yeissh
Bäbis <3


Var in till Lucca, en riktigt mysig häst!

Yess


Och mina bilder från hk:n försvann helt plötsligt från min mapp, konstigt. Aja. Nån bild blev det iallafall, det skulle ju vara fler bilder men somsagt så är de borta bara sådär? Knäppt.

Nu ska jag inte sitta här nå mer, ska gå och duscha och sen blire väl att krypa
ner i soffan och se något bra på tv.

/Malin :)


RSS 2.0