30/8-09

Hejsan!

Skriver här på bloggen lite nu och då när jag har lust och känner för att skriva.
Kan inte skriva varje dag för att det blir så små inlägg hela tiden då.
Jag tycker själv om att läsa lite av den längre varianten och inte typ 2 rader eller nått. Även om nu inte mina blir mega långa så blir det ju iallafall mer än några rader.

Nog pratat om det. Skulle mer vilja höra hur man får en klocka här på bloggen, gratis grejen ni vet, skulle gärna vilja veta eller om nån vill hjälpa mig med det. Skulle uppskattas! 

Nu ska jag gå upp och klä på mig och fixa till mig lite snabbt och sen så har jag lovat bror att gå ut och plocka in bären på baksidan så att vi kan göra lite saft! Mums, det är alltid gott med saft från ens egna bär!   


 YMalin


27/8-09

Hej!

Har ju tidigare haft blogg på devote.se, men jag har insett att jag inte riktigt trivs med devote.se.
Så nu tänker jag prova blogg.se.
Syster har hjälpt mig med nästan allt, men headern har jag gjort själv. Jag förstår inte riktigt hur stilmallarna och det funkar. Lite alfabet ibland. Haha. Men till slut kanske jag fattar, hehe.

Tänkte iallafall inte skriva så mycket just nu, klockan börjar bli ganska mycket och jag skulle behöva gå till sängs, känner mig faktist inte riktigt kry, eller så är det skolan man inte vant sig vid. Så mycket ljud och rörelse hela dagarna, men så är det ju inte riktigt på sommarlovet. Inte mitt iallafall!

Nä, nu ska jag göra mig klar för bädden. Skriver säkert imrogon! 


Y
Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0