31/12-09 / 1/1-10

Gott nytt år folket!

30/12-09 (igen)

Hellu!

Ja, fixade bloggen då, och Malink hjälpte lite också, tack! Men ja, vad tycks?

/Malin :)


30/12-09

Hällu!

Det var ju kanske ett tag sedan man skrev hära haha. Men om ni vill veta vad som hänt under dagarna jag inte skrivit eller inte heller skriver så kan ni alltid kolla in Frukostflingan (bdb) för där uppdaterar jag varje dag, yes. Mycket viktigt att veta det också då kanske, haha. Nej men jag vet faktist inte vad jag ska skriva här egentligen. Har typ aldrig nå att skriva, tycker ni att jag ska ta bort bloggen eller ha kvar den? Kommentera!

Idag händer det iallafall inte mycket. Kanske far in på stan en snabbis lite senare, eller så blir det att bara sitta och ruttna bort här hemma, eh typ.
Just nu sitter man iallafall och är social med lite folk och lyssnar på musik, mycket trevligt.

Hmm, funderar på att stoppa upp lite bilder och göra om heeeela bloggen idag typ. Den känns lite gammal, hmm. Ja, ni lär väl se om det blir nå nytt på bloggen!

Nu har jag inget mer ointressant att skriva hära.

/Malin:)

24/12-09

Godjul folket, hoppas ni får en bra dag/kväll!

/Malin:)

22/12-09

Jullov! <3

21/12-09

Hellu!

Jag ville bara säga att jag känner mig ganska less på bloggen, eller ja alltså hur den ser ut. Det är som så hmm gammalt! Har verkligen inte orken att att göra en ny just nu, blir väl kanske under jullovet får jag väl hoppas,
he-he. Imorgon blir det ju sista skoldagen och det blir bra! Någon som håller med?

Klockan är ganska mycket just nu, tror att jag måste gå och sova annars kommer jag att vara en zoombie imorgon och det blir inte kul. Måste in på stan imorgon också för att köpa ridhandskar/vinterridhandskar. Självklart var de tvungna att gå sönder precis när jag behöver dem som mest, jättebra, jättebra. Aja, får väl se om jag ens orkar imorgon, haha. Slutar vid 12.30 någon gång, men ja. Snöar det mycket som idag så orkar jag inte får se vädret helt enkelt. Men jag måste ju fortfarande ha de dära vantarna så jag måste ju in på stan, åh vill inte. Aja.

Oh, juste! Fatta mycket snö det har kommit!!!

Nä, nu ska jag faktist gå och sova.

/Malin:)

19/12-09

Hellå!

För det första så måste jag ju bara säga att de bara är 5 dagar kvar till julafton!  + att det har kommit massa snö och det betyder vinter!

Idag blir det att städa rummet och göra julfnt där. Känner ingen ork just nu att börja städa så det får väl blir lite senare idag. Så just nu sitter jag bara här och segar, inte bra egentligen. Men hallå, det är ju lördag idag och då får man vara seg, haha. Juste 2 dagar kvar av skolan, asnice! Inget prov, ingen läxa ingenting. Hur bra låter inte det liksom?

Nä, nu ska jag försöka städa eller nå, jätte kul ehhh not. Men det måste ju göras! 

Vad ska ni hitta på idag då?

/Malin :)

17/12-09

1 vecka kvar till jul ju!

santa claus

8/12-09

Hallå!

Gud vad skönt med jullov snart!

Hade tänkt ladda upp lite bilder, men orken försvann. Det får bli en annan dag orkar inte börja fixa det nu. Snackar med massa folk på msn, mycket trevligt.
Åh, jag har börjar få svinit ont i halsen, men det ska inte hända får inte vara sjuk nu ju! Så jag drogar halstabletter och thé. Ohja, asnice.

Nä, nu ska jag fixa massa på datorn och fortsätta vara social på msn.

/Malin

6/12-09

Vad skulle jag vara utan dig? <3



RSS 2.0